AUGUSTUS 2020; Buurt BBQ komt er weer aan, dus grote kans op opnieuw een golf van gestookte onrust. Hoera voor deze buurt.

AUGUSTUS 2020; Buurt BBQ komt er weer aan, dus grote kans op opnieuw een golf van gestookte onrust. Hoera voor deze buurt.

Maar wie heeft er de onrust-stoker ooit om BEWIJZEN gevraagd van hetgeen waar wij door hem van beschuldigd worden? WIE heeft HEM daar om gevraagd in plaats van ons te belagen met akelige mailtjes, ons lastig vallen met ongewenst bezoek, onze spullen te vernielen en wat dies meer zij, onder de noemer “verhaal halen” ?!

De buurt BBQ komt er weer aan. Als die tenminste door gaat ondanks Covid19.
Dus grote kans op opnieuw een golf van gestookte onrust.
Daarbij zullen mijn man en ik uiteraard wederom worden aangewezen als de veroorzakers. Door meneer X.

De eerste tekenen zijn er namelijk al weer.
In de vorm van een chagrijnig mailtje van een buuv aan mij, begin deze maand (augustus).
De tekst ervan is exact zoals meneer X dat zou schrijven. Vol suggestieve opmerkingen, valse beschuldigingen en dreigementen aan mijn adres.
Buuv zou zelfs al een aangifte hebben gedaan, volgens dat mailtje.
Nou dat is echt niet hoe deze buuv zou handelen. Dat maak je mij niet wijs, meneer X.
Maar haar naam staat er wel onder. Dus dat geeft dan toch weer te denken. Hoe ver is meneer X gevorderd met het bewerken van de nieuwe buur? Is het gif al weer compleet en op volle sterkte? En wat gaat deze buur er mee doen .. De vorige werd bijzonder agressief, vernielzuchtig en gewelddadig. Saboteerde zelfs mijn (vrijwilligers) werk als voorzitter van, bij fondsenwervingen en belangrijke onderhandelingen over verbeteringen voor onze doelgroep. Vermoedelijk is hij uiteindelijk geconsumeerd door zijn eigen haat. Wij hebben hem niets in de weg gelegd in ieder geval, op de vernielingen na die bij de wijkagent gemeld zijn. Hij lag te overduidelijk op ramkoers met zichzelf. Daar kun je beter niet tussen komen als die je rauw lust.
Meneer X heeft daar een goede aan gehad; weinig werk nodig om hem te laten ontploffen in onze richting.

Hopelijk zullen de buurtBBQ-ers dit keer eens goed kijken naar de intrigant onder hun.
Degene die de onrust daadwerkelijk aan het stoken is.
Meneer X dus.
Er zullen ook wederom volop insinuaties door hem, over mijn man en mij, rond gestrooid worden, waarbij de BBQ-ers zelf hun (foute) conclusies mogen trekken, zodat meneer X niet liegt. En niemand hem kan aanspreken op leugens.
Want ga je meneer X er op aanspreken dan krijg je opmerkingen als deze terug van ‘m:
“Dat heb ik niet gezegd. Dat heb je er zelf van gemaakt. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij er van gemaakt hebt. En ook niet voor het feit dat jij “verhaal” bent gaan halen bij die mensen. (Lees: de boel bij de doelwit-familie vernield hebt/spullen gejat hebt uit boosheid/ze hun leven bedreigt hebt uit boosheid/vuurwerk in hun tuin gesodemieterd hebt, etc etc).
Hopelijk trappen de BBQ-buurters er dit jaar eindelijk eens NIET in, en zien ze meneer X voor wat hij is; een onruststoker.
.
De BBQ-ers zullen hopelijk de bullshit deze keer NIET voor zoete koek slikken, maar eerst eens bewijs van meneer X willen zien.
Dus op hoop van zegen, BBQ-buurters.
De dieren hebben er hun leven voor gegeven, dus doe ze alstublieft eer aan en laat het u smaken:
Veel plezier en pret op de BBQ !

Misschien ten overvloedde: Dat meen ik. Maar geeft u desondanks mijn portie alstublieft aan Fikkie. Ik begeef me niet meer in uw gezelschap en zal u ook niet op mijn erf uitnodigen.

“Waarom niet” vraagt u? Ik neem het de toekijkende omstanders kwalijk dat ze dit nu al 23 jaar gewoon maar door laten gaan.
Bekijkt u deze nog maar eens. .. de reden van het ontstaan van deze website.

Maandag 2e paasdag, 22 april 2019

Meneer X zoekt weer hommeles, wordt zeker weer gedwongen ergens over te overleggen met mij.

Meneer X heeft de afgelopen jaren bij vele buurtgenoten lopen klagen over de overlast die hij meent te ondervinden wanneer wij onze tuin sproeien.
Sinds hij het erf bij nummer C heeft gekocht wordt zijn beton er zelfs nat van. Voorop gesteld dat hij dat water er niet zelf overheen heeft laten lopen.
Want dat vermoeden heb ik wel, na alle in scene gezette overlast, waar deze meneer mee aan blijkt te komen zetten. Hij heeft er zelfs een dagvaarding van gemaakt. Het moest onderwerp voor een rechtszaak worden; Wij sproeien te veel naar de zin van meneer X.
.
Zojuist deed ik mijn ronde over het erf, om de zaken af te sluiten.
En wat schets mijn verbazing?
Het regent opeens. Bijzonder lokaal. Precies over de schutting heen, waarachter meneer X zijn beton heeft of had. En er klinkt een sproeier.
.
Die staat dus kennelijk verkeerd afgesteld.
Kan gebeuren. Maak je geen punt van, gratis water.
Behalve dan als je op je pad door de tuin gehinderd wordt door de plaatselijke regen van een sproeier.
Dus ik spreek meneer X aan. Vanaf de plek waar gesproeid wordt. Maar meneer X reageert niet.
Ik spreek meneer iets luider aan. Meneer X reageert nog steeds niet.
Ik weet toch zeker dat meneer X niet doof is, dus nu zeg ik, zo luid als ik kan, wat ik wil zeggen:
‘XnaamvanmeneerX, kun je je sproeier alsjeblieft zo richten dat ik in mijn tuin kan lopen zonder nat te worden van jouw sproeier?’
Meneer X reageert nog steeds niet.
Dan pak ik de tuinslang en laat, in een laatste poging zijn aandacht te trekken, een straal water over de schutting heen gaan. Kennelijk had meneer X echt helemaal niets door want hij liep de straal in. Heel onhandig van hem. Of opzet om weer wat te klagen te hebben.
Maar NU gaat eindelijk de sproeier van meneer X uit.

En om te voorkomen dat meneer X hier weer, zoals na 20 jaar getreiter wel te verwachten is, zijn eigen verhaal van gaat maken zet ik maar meteen even neer wat er gebeurd is.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *