Een HUISMUS BESCHERMING als vrijwilligerswerk? Zo’n kans laat treiterbuur zich niet voorbij gaan.


– Video van Aanpakkers.
– Handtekeningen actie van treiterbuurter.
– Opeens geen enkele donatie uit het dorp meer.
– valse aangifte van treiterbuurter over mij.
– Lokale dierenvoeder-handelaar die voorraad voor ons mee geeft aan anderen en tegen mij zegt dat ik maar wat moet minderen, want het is te duur allemaal. (treiterbuurter is degene die aan iedereen de neus hangt wat we voeren)
– Krantartikel geinitieerd door treiterbuurter waarin de stichting besmeurt wordt; poging mij, de voorzitter, zwart te maken zodat mijn werk onmogelijk wordt.
– treiterbuurter die klachten indient zonder ergens bewijs van te leveren en daarbij iedere keer weer de stichting noemen.
– nieuwe buren tegen de huismussen opzetten zodat die daar over gaan klagen en opeens veel katten nemen.
– vuurwerk dat meerdere jaren achtereen recht op de slaapplaatsen van de huismussen wordt afgeschoten.
– een zogenaamde demonstratie van vuurwerk, zogenaamd begeleid door de brandweer (familie van treiterbuurter) waarbij zo HARD MOGELIJKE VUURWERK ONTPLOFFINGEN worden ‘gedemonstreerd’, zo dicht mogelijk bij mijn tuin waar de huismussen dekking zoeken voor oud en nieuw. De ‘test’ is namelijk niet voor zijn eigen deur, maar dichter naar onze voortuin toe, halverwege de directe buren op nummer B.
– onze woning en erf aan melden als bouwval, op het internet, zodat degene die huismus bescherming wil bezoeken meteen te zien krijgt dat het adres als bouwval te boek staat.
– de facebook pagina van huismus bescherming dicht laten zetten op valse beschuldigingen van spammen, terwijl we net acties en wedstrijden hebben lopen. Alle inkomsten gemist doordat precies in die maand de pagina geblokkeerd werd.
.